Training Ondernemen

Tijdens de Training Ondernemen krijg je meer inzichten en helderheid over jouw bedrijf en over jezelf als ondernemer.

Je ontdekt waar je nu echt staat en wat jouw hoogste potentie is. Je krijgt de tools aangereikt om helderheid te krijgen over alle facetten binnen jouw bedrijf nu en hoe je dit in de toekomst helder kan krijgen. Daarnaast gaan we aan de slag met het principe “omdenken” en wat voor invloed hebben bepaalde gedachtes en aannames op jou, je leven en je bedrijf.

Hoe trek je de juiste klanten aan, hoe ziet voor jou de meest ideale klant eruit, hoe neem jij je klanten mee in de nieuwe ontwikkelingen en veranderingen binnen jouw bedrijf, wel of geen personeel etc. Er is tevens voldoende ruimte om je eigen vraagstukken in te brengen.

De training Ondernemen is vooral een hele praktische training waarbij je direct inzicht krijgt en praktisch aan het werk gaat. Je gaat met een compleet plan van aanpak naar huis! Waarmee je  nog jaren kan voort borduren op alles wat we deze dag doen en ondernemen.

Een inspirerende dag, vol nieuwe inzichten en praktische tools om van jou een top ondernemer te maken met een succesvol bedrijf. Ben jij die ondernemer die het maximale uit zichzelf en haar bedrijf wil halen?

Deze training is MERKONAFHANKELIJK!
Toegankelijk voor iedereen die een eigen bedrijf heeft of wil beginnen.

Trainer
Karlijn Tempelman

Locatie
Fletcher Hotel Restaurant Amersfoort

Wanneer
zaterdag 2 februari 2019
10.00-16.00 uur

Inclusief
Koffie/thee en lunch

Kosten
De kosten voor deze dag zijn 249,00 euro excl btw, koffie/thee en lunch.

Inschrijven