Opleiding Authentiek ondernemen

Authentiek ondernemen of bewust ondernemen is ondernemen vanuit jezelf. Je maakt je keuzes en neemt je beslissingen vanuit je gevoel. Door te voelen of iets bij jou past, de juiste keuze is voor jou of om je in een bepaalde richting te leiden. Doordat alles uit jezelf komt ben je minder beïnvloedbaar door de buitenwereld en sta je als een krachtiger ondernemer en mens in het leven. Gedurende deze opleiding krijg je praktische handvatten zodat ook jij kan werken als een authentieke en bewuste ondernemer. Je krijgt inzicht in wie je bent, wat jouw doel is en hoe je dit kan bereiken.

Wat zijn voor jou de juiste klanten en hoe trek je deze aan, hoe behoud je je klanten, hoe krijg je een huidverzorgingsklant op huidverbetering of kan je beter nieuwe klanten aantrekken, wat kan social media voor jou betekenen en hoe kan jij zorgen dat je een succesvolle salon/praktijk hebt? Je leert hoe je jezelf de antwoorden kan geven op deze en meer vragen en kan de alle geleerde methodes je hele leven blijven gebruiken.

Inhoud
Wat krijg je bij de opleiding Authentiek ondernemen;

  • 4 x 30 minuten telefonisch 1 op 1 coaching
  • 2 x Skype groepssessies
  • 2 x vraag & antwoord ondernemers sessies
  • 2x virtuele groepssessies
  • 2x trainingsdag in Amersfoort
  • besloten facebookgroep
  • terugkomdag incl lunch

Studiebelasting
Deze opleiding heeft een duur van 6 maanden.

Trainingsfaciliteiten
Om deze opleiding te kunnen volgen is een Skype-account nodig. Dit kan via de computer, tablet of telefoon.

Trainingen op locatie
Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort
Stichtse Rotonde 11
3818 GV Amersfoort
www.fletcherhotelamersfoort.nl

Trainer
Karlijn Tempelman

Hoe ga je aan de slag
Nadat je hebt aangegeven interesse te hebben in deze opleiding gaan we tijdens een intakegesprek samen kijken of deze opleiding geschikt is voor jou. Je doelstellingen worden bepaald en je krijgt een goed beeld van wat je kan verwachten.

De hele opleiding duurt ongeveer 6 maanden, afhankelijk van je studietempo. Gedurende deze periode gaan we samen aan de slag met het ondernemerschap. Wat is bewust ondernemer of authentiek ondernemen en hoe doe je dat. Keuzes maken vanuit jezelf, je niet meer laten beïnvloeden door anderen, voelen wat bij jou past en wie je bent en hoe je jezelf neer wil zetten. Wat ben jij waard? Wie ben jij als ondernemer en hoe kan jij op een ontspannen manier succesvol zijn?

Tijdens de 4 x 30 minuten persoonlijke telefonische coaching gaan we 1 op 1 aan de slag om jouw knelpunten en blokkades helder te krijgen en ontvang je handvatten om deze op te lossen en te groeien als ondernemer en als mens. Al jouw ondernemersvragen kan je kwijt in deze sessies!

De interactieve Skype groepssessie, die twee keer plaatsvindt gedurende de opleiding, bespreken we met de groep via Skype het ondernemerschap. Waar sta je nu, waar wil je naar toe, hoe ziet jouw droombedrijf eruit en hoe wil je dat gaan realiseren. Dit zijn een aantal onderwerpen die aan bod kunnen komen. Jij als deelnemer kan zelf ook onderwerpen aandragen. Na de Skype sessie ben jij klaar om weer een volgende stap te zetten en zit je bomvol energie!

Je kan twee keer deelnemen aan het Vraag & Antwoord Ondernemers Sessie. Tijdens deze sessies kan je je ondernemersvragen kwijt en leer je heel veel van de andere deelnemers.

Tijdens de twee virtuele groepssessies ga je aan de slag met oefeningen en maak je bewuste keuzes voor jezelf.

Gedurende de opleiding komen we twee keer bij elkaar in Amersfoort voor een inspirerende trainingsdag, waarbij we verder borduren op vragen als Wat zijn mijn ideale klanten?, Hoe behoud ik deze klanten?, Hoe weet ik welk merk bij mij past?, Hoe pas ik mijn marketing methodes toe?.

De Opleiding Huidverbetering en Authentiek ondernemen kent een besloten Facebookgroep. Alle deelnemers ontvangen hiervoor een uitnodiging. Zo heb je altijd de mogelijkheid je ervaringen te delen en vragen te stellen aan andere ondernemers die net als jij serieus bezig zijn met huidverbetering en hun ondernemerschap. Deze besloten groep is voor oude en nieuwe deelnemers. Je kan dus altijd lid blijven!

Één keer per jaar is er een terugkomdag voor iedereen die de Opleiding Authentiek ondernemen heeft gedaan. Tijdens deze dag hebben we een mooi programma vol inspiratie en kan jij de volgende stap zetten in je groei. Daarnaast is er ruimte om te netwerken en fijn samen te zijn met collega’s die op dezelfde wijze hun ondernemerschap beleven.
In het jaar dat je de opleiding doet is de terugkomdag inclusief lunch inbegrepen. De daarop volgende jaren wordt er een kleine onkostenvergoeding gevraagd. Je ontvangt een uitnodiging waarin dit wordt bekend gemaakt.

Kosten
De opleiding Authentiek ondernemen is een opleiding waarbij jij als ondernemende huidspecialist/huidtherapeut groeit als ondernemer en als persoon. Je ontdekt wie jij als ondernemer bent en wat je nu echt wilt en ontdekt wat voor jou de beste manier is om klanten aan te trekken en te behouden en hoe je stress en angst verslaat.

De kosten voor de opleiding zijn 995 euro*. Dit is inclusief werkmaterialen, koffie/thee en lunch gedurende gezamenlijke dagen in Amersfoort.

* Betalen in termijnen is mogelijk;
6 x 180 euro per maand
of
3 x 360 euro per keer

Meer informatie
Vraag via onderstaande button een oriënterend gesprek aan en ontdek of deze opleiding iets is voor jou.

Inschrijven