Online cursus Huidproblemen ANBOS

Wanneer je de huid echt wilt verbeteren gaan we intensiever aan het werk dan bij een huidverzorgende behandeling. Je kan gebruik maken van peelingen, needling, laser en vele andere intensieve behandelmethodes.

Natuurlijk ben jij een professional en wil je weten wat je doet. Bij de leverancier van je producten en apparatuur volg je trainingen om de producten en apparatuur goed en verantwoord te kunnen gebruiken, maar hoe zit het met de benodigde kennis op het gebied van de huid en haar indicaties? Je wilt natuurlijk ook weten wat er in de huid gebeurt. Hoe ontstaat een melasma, waarom krijg je de ene acne snel onder controle en lijkt het of je bij de andere acne klant geen echt resultaat boekt? Rosacea is een steeds vaker voorkomend huidprobleem. Weet jij hoe je dit aan kan pakken? Waardoor wordt rosacea eigenlijk veroorzaakt?

De cursus Huidproblemen geeft jou in korte tijd antwoord op al deze vragen en is zo opgezet dat je in een paar weken je kennis over de huid en haar indicaties vergroot. De kennis en terminologie in deze cursus maakt het communiceren met de behandelend arts makkelijker, zodat er gedegen overleg kan plaatsvinden en jij je professionaliteit kan vergroten.

Inhoud
Tijdens deze cursus komen de volgende onderdelen aan bod:

  • De huid, huidstructuren en functies
  • Veel voorkomende huidindicaties zoals;
    hyperpigmentatie, acne, huidveroudering, gevoelige huid, psoriasis, eczeem, rosacea
  • Oorzaak, indicatieprocessen, behandelingen
  • UV bestraling en de eigenschappen van verschillende golflengtes
  • Behandelingsvormen

Aan het eind van ieder hoofdstuk neem je online een toets af. Bij het behalen van alle toetsen ontvang je jouw certificaat.

Studiebelasting
6 Maanden onbeperkt toegang tot je persoonlijke leeromgeving middels een persoonlijke inlogcode vanuit eigen omgeving.

Begeleiding
Begeleiding via chat en email

Trainer
Karlijn Tempelman

Kosten
De cursus Huidproblemen is een cursus waarmee je snel inzicht krijgt in de huidindicaties die bij jou in de stoel liggen. De kosten voor deze cursus zijn 295 euro.
Speciaal voor ANBOS-leden: bij inschrijving voor 1 april 2018 245 euro en je ontvangt het digitale cursusboek Huidproblemen (90 pagina’s) gratis.

De online cursus gaat binnenkort online (maart/april 2018)

Wil je meer informatie, neem dan contact op.

Schrijf je nu in voor de online cursus Huidproblemen.
Vermeld je ANBOS lidmaatschapnummer in het opmerkingenveld en ontvang de cursus voor de speciale ANBOS prijs!

Inschrijven