Individuele Coaching

Groeien in Flow = Groeien zonder stress

Weet je soms even niet wat je volgende stap is, je loopt te dralen, komt niet op nieuwe ideeën, twijfel je of je de juiste keuzes maakt, draai je maar in kringetjes?

 

Jij bent ondernemer of wilt dit zijn, je wilt werken zonder stress en een goede balans tussen werk en privé is belangrijk voor jou. Je hebt een duidelijk doel voor ogen. Je weet wat je wilt en hoe het eindplaatje eruit moet zien. Maar wat is de volgende stap? Hoe kan jij jouw droom realiteit maken?

Je bent veelzijdig en houdt van aanpakken. Je wilt verandering en je voelt dat je actie wilt ondernemen. Het kan anders, het moet anders. Meer omzet, meer klanten, minder stress, meer balans. Hoe?

 

Doe je ogen eens dicht en stel je eens voor…

Doe je ogen maar weer open, anders kan je niet verder lezen!

Stel je eens voor… Je weet precies wat jou te doen staat. Je vage ideeën zijn omgezet in een concreet plan. Je weet, ziet en voelt welke kant je op moet en kan stap voor stap je droom verwezenlijken. Je stappen zijn duidelijk, helder en daadkrachtig. Je voelt de flow, je hebt balans. Je bedrijf groeit. Jij groeit.

Hoe doe je dat?

Wat jij nodig hebt, is een frisse blik. Iemand die met je meedenkt, je helderheid geeft, jou een spiegel voorhoudt en je uitnodigt jouw volgende stap te zetten. Iemand die vanuit eigen ervaring weet hoe het is om met vragen, met twijfels rond te lopen. Iemand die de oplossing heeft gevonden en nu zelf werkt en leeft in flow en groei. Iemand die jou helpt een stappenplan te maken en die helpt dromen realiteit te worden. De individuele businesscoach voor Groeien In Flow.

 

Met individuele coaching voor Groeien In Flow ga je stappen maken

Met individuele coachingvis_51229105_bijgesneden komen jij en jouw bedrijf in een creatieve flow. Jouw bedrijf gaat sneller groeien en jij wordt een nog sterkere ondernemer. Je staat er niet meer alleen voor. Dromen worden omgezet in realiteit. Stap voor stap ga je ontdekken hoe snel jouw bedrijf kan groeien binnen een paar maanden!

Je krijgt meer klanten, meer omzet, meer tevreden relaties die graag bij jou aankloppen. Je gaat nieuwe ideeën omzetten in concrete producten en diensten die direct voor meer omzet gaan zorgen. Je maakt bewuste keuzes en kiest voor helderheid voor jezelf en je bedrijf. Jij en je bedrijf groeien uit tot een solide eenheid.

 

Loop jij met één of meer van de volgende vragen rond?

  • Meer klanten: Hoe kom ik aan meer goede klanten die bereidt zijn goed voor mijn product of dienst te betalen?
  • Diensten lanceren: Kan ik een unieke dienst lanceren? Hoe lanceer ik een online dienst, wat mij goede inkomsten oplevert, terwijl tot nu toe mijn business niet online ligt?
  • Website: Hoe krijg ik meer nieuwe klanten via mijn website?
  • Sociale media: Welke sociale media kan ik binnen mijn bedrijf gaan inzetten zonder grote tijdsinvestering? Hoe krijg ik meer interactie op sociale media (Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn)? Hoe kan ik social media inzetten met een maximaal resultaat?
  • Marketing: Ik wil niet spammen, wat voor soort marketing past bij mij? Wat voor soort marketing past bij mijn diensten en klanten?
  • Meer inkomen: Hoe kan ik op kort termijn meer omzet genereren en tegelijkertijd meer balans en flow creëren?
  • Flow: Hoe kan ik alle werkzaamheden binnen mijn bedrijf leuk houden zonder stress en meer vrije tijd creëren?

Dan is Individuele Coaching voor Groeien In Flow iets voor jou!

 

Zo gaan we samen aan de slag

Het traject van Individuele coaching voor Groeien In Flow begint altijd met een Flowgesprek. Dit is een persoonlijk gesprek van 30 minuten, waarbij we kijken naar jou en je bedrijf. Je leert wat jullie beide nodig hebben om meer in flow te komen en sneller te groeien zonder stress en we stellen vast of ik de aangewezen persoon ben om jou verder te helpen.

Het Flowgesprek is gratis en verplicht je tot niets. Na het Flowgesprek ontvang je van mij een persoonlijk voorstel, zodat jij weet wat je precies gaat investeren en waarvoor. Jij beslist vervolgens of we samen aan de slag gaan.

Het traject voor Groeien In Flow begint met een persoonlijk gesprek op een inspirerende locatie. We maken dan samen een stappenplan voor het komende half jaar en je ontvangt de voor jou eerste concrete stappen die je gaat toepassen binnen je bedrijf.

In 6 maanden tijd komen we 6 keer bij elkaar en heb je in de tussenliggende periodes volop de gelegenheid om mij al je vragen te stellen. Ik sta als jouw persoonlijke individuele business coach tot je beschikking. Op deze manier kan jij in 6 maanden tijd grote stappen maken waarbij niet alleen jouw bedrijf zal groeien, maar ook jij als persoon.

Meld je nu aan voor een gratis Flowgesprek en ontvangt een vrijblijvend voorstel voor jouw Werken In Flow traject.

 

 

Wie ben ik, expert voor Werken In Flow?

Karlijn Tempelman, expert Persoonlijke Groei & BedrijfsgroeiMijn naam is Karlijn Tempelman. Ik help ondernemers te groeien in flow en zonder stress door meer klanten te krijgen, hun omzet te vergroten en meer balans in hun leven te realiseren.

In 1999 ben ik gestart als ondernemer. Daarnaast heb ik gewerkt als salesmanager en trainer voor diverse bedrijven. Ik werk samen met managers van bedrijven en zelfstandig ondernemers.

 

Je investering

Het individuele traject voor Werken In Flow is voor jou een investering in tijd en geld. Je gaat direct zelf aan de slag in jouw bedrijf en dat levert al snel resultaat op.

Het individuele traject voor Werken in Flow is mogelijk vanaf 2950 euro excl BTW.

Wat als jij niets doet? Weet je wat jouw volgende stap is, heb je nu een concreet stappenplan of blijf je dan in kringetjes draaien?

Het individuele traject voor Werken In Flow is alleen geschikt voor ondernemers die die durven te investeren in zichzelf en in hun bedrijf. Ben jij bereid om te doen wat nodig is? Heb jij moed en lef?

 

Meld je nu aan voor een gratis Flowgesprek en ontvangt een vrijblijvend voorstel voor jouw Werken In Flow traject.