Huidtherapeut

Als huidtherapeut ben je optimaal getraind op het gebied van oedeemproblemen,  littekens, overbeharing en (brand)wonden. Om je kennis te verdiepen om ook met huidverbetering zoals bijvoorbeeld anti-aging aan de slag te gaan kan je een keuze maken uit onderstaande specialisaties.
Heb je behoefte aan informatie die je niet kan terug vinden in het standaard aanbod, neem dan contact op. Er zijn veel trainingen op maat mogelijk en er zijn steeds nieuwe trainingen in ontwikkeling.

 

Cursus Huiverbetering Indicaties; leer alles over de huid en indicaties zoals acne, pigmentatie, rosacea, psoriasis en anti-aging. inclusief praktijkdag!

Lees meer over deze cursus!

 

 

 

Basiscursus Microneedling; heb jij een needlingapparaat aangeschaft, maar ontvang je daar geen gedegen training bij of wil je meer leren over collageen en de verschillende indicaties die je kan behandelen, dan is deze cursus voor jou! Leer de volledige basis over microneedling, cosmetisch en medisch needlen, de processen in de huid, collageen, behandelprotocollen en behandelindicaties.

Lees meer over de cursus!

 

Cursus Microneedling voor gevorderden; gedurende deze cursus gaan we dieper in op de stof uit de basiscursus en komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

– welke ingredienten wel en niet gebruiken en waarom
– wel of niet een ontstekingsreactie uitlokken en waarom
– wat gebeurt er precies in de huid
– wat is collageen
– fibroblasten of keratynocyten stimuleren

Deze cursus is momenteel in ontwikkeling. Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

 

Cursus Peelingen en zuren; tijdens deze cursus leer je alles over peelingen. Wat o.a. aan bod komt:

– wat voor soort peelingen zijn er
– waar komen ze vandaan
– hoe diep dringen ze in de huid
– welke werking hebben ze in de huid
– welke indicaties kan je behandelen met welk zuur
– het combineren van zuren in een behandeling

Of je nu al bekend bent met peelingen of je wilt ontdekken of werken met peelingen iets voor je is, tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten om goed aan de slag te kunnen gaan. Dit is een merkonafhankelijke cursus en er wordt dus niet ingegaan op merk-specifieke peelingen.

Deze cursus is momenteel in ontwikkeling.

 

Opleiding Huidverbetering en Bewust Ondernemen; deze opleiding biedt jou de mogelijkheid je kennis te vergroten op het gebied van huidproblemen, het samenstellen van behandelkuren, peelingen en needling. Daarnaast kijken we naar jou als ondernemer. Hoe kan je bepalen welke behandelingen en welke klanten het beste bij je passen, hoe kom je dan aan deze klanten en hoe kan jij succesvol zijn als ondernemer en als mens zonder dat het je veel energie kost. Bij deze opleiding is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van het contact met jezelf. Lees meer over deze opleiding!

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.