Coaching

Vanuit de visie dat jij je bedrijf bent en andersom, coach ik ondernemers met hun bedrijf en leven.

Je hebt het misschien wel eens gemerkt, privé loopt het even wat minder en je stort je op je bedrijf, maar ook dat wil niet echt lukken. Dat kan natuurlijk ook andersom, je bedrijf loopt niet zoals jij dat graag zou willen en die stress, twijfel en angst neem je mee naar je privéleven. Het één is immers met het ander verbonden.

Samen met jou kijk ik naar jouw bedrijf en je leven. Hoe kan je meer balans creëren, meer flow. Welke zaken lopen niet zoals jij dat graag zou willen en hoe kan je hier verandering in brengen.

Of je nu alleen werkt of met personeel, dat maakt niet uit. Als jij meer flow in je  bedrijf of privé meer balans wilt, meer vrije tijd zonder omzetverlies of zoekende bent, uiteindelijk draait het om bewust keuzes maken en doen wat er gedaan moet worden. Niet verzanden in afleidingen die je weg houden van jouw droom. Jaren heb ik er over gedaan om te komen waar ik nu ben. Jij hoeft het wiel niet meer uit te vinden en ik kan jou helpen de juiste stappen te zetten zodat jij er geen jaren over hoeft te doen.

Neem contact met me op voor een gratis intake gesprek waarin wij samen kijken waar je tegen aan loopt en wat ik voor jou kan betekenen.

Contact