Module 2 Huidverbetering praktijk

Deze module Huidverbetering praktijk is gericht op de verschillende behandelmogelijkheden om huidindicaties te  behandelen. De intensiteit van een behandeling is aan de behandelaar om te bepalen. In deze module worden de mogelijkheden besproken, zonder oordeel of mening of de behandelintensiteit verantwoord is. Tijdens de interactieve dag behorende bij deze module wordt hier verder op in gegaan.

Deze module is nog in ontwikkeling, maar zal er als volgt uit komen te zien;

Na 8 weken je volledig te hebben ingelezen over het behandelen van huidindicaties, de mogelijkheden en intensiteit en het bekijken van verschillende behandelplannen, komen we bij elkaar om ervaringen te delen en gaan we in de praktijk aan de slag met behandelingen, het maken van behandelplannen en leer je meer over behandelprotocollen.

Wat krijg je bij de module Huidverbetering praktijk;
– Hoofdstuk 1 Needling
– Hoofdstuk 2 Peelingen
– Hoofdstuk 3 Microdermabrasie
– Hoofdstuk 4 Zuurstofbehandelingen
– Hoofdstuk 5 Cryotherapie
– Hoofdstuk 6 Laser
– Hoofdstuk 7 Kuren samenstellen

Hoe ga je aan de slag
Na je aanmelding ontvang je de gehele module per email inclusief de bijbehorende vragen. Na het afronden van de theorie komen we bij elkaar voor een interactieve dag, waarbij we in de praktijk gaan zien wat de verschillende behandelmethodes voor effect kunnen hebben en hoe deze als kuur aan te bieden voor een maximaal behandelresultaat. Verschillende behandelmethodes worden ook live gedemonstreerd en er is de mogelijkheid om de behandeling zelf te ervaren of uit te voeren. Natuurlijk is er deze dag ook ruimte om vragen te stellen en samen te sparren.

Wat wordt er zoal behandeld in de module Huidverbetering praktijk;
De meest voorkomende behandelingen zoals needling, peelingen, micordermabrasie en cryotherapie worden uitvoerig besproken inclusief behandelschema’s, behandelintervallen en behandelplannen. Daar apparatuur kan verschillen kan niet worden ingegaan op specifieke instellingen van de apparatuur, hiervoor kan je terecht bij de leverancier. De andere behandelmethodes worden uitgelegd, er wordt gekeken wat de behandeling inhoud en wat de mogelijke resultaten kunnen zijn.

Vaak wordt het beste resultaat behaald door verschillende behandelmethodes toe te passen in een kuur. Maar hoe doe je dat? Waar begin je mee en welke volgorde houd je aan. Welke tijd moet er tussen de behandelingen zitten en hoe lang duurt een kuur? Dit soort vragen worden beantwoord in het laatste hoofdstuk.

Wat is jouw investering?
Huidverbetering praktijk is een module waarmee je snel praktisch aan de slag kan gaan. het is een aanvulling op de training van de leverancier en als je nog niet met dit soort behandelingen werkt, dan heb je de juiste kennis in huis om te kunnen bepalen welk apparaat en welke leverancier aan jouw eisen en wensen voldoet. Zo kan jij je klanten het maximaal haalbare resultaat geven. Dat is toch de beste reclame die er is!
Deze module vraagt om een investering in tijd, aandacht en geld. Je kan direct aan de slag met de module, maar je zal zelf de tijd moeten vrijmaken om de kennis echt op te nemen. Ik raad je aan om gedurende 8 weken zeker 8 avonden of dagdelen in te plannen. Je kan snel het geleerde in jouw bedrijf in de praktijk toepassen. Je investeert dus niet alleen in jezelf, maar ook in je bedrijf.

De investering om de hele module te volgen inclusief een interactieve dag is 449 euro excl BTW.

Aanmelden of meer informatie
Wil je je aanmelden of wil je meer informatie, neem dan contact op.