Leveranciers

gezicht behandelingen_300x300U bent leverancier van cosmetica producten of apparatuur voor huidverzorging en/of huidverbetering.
Dagelijks gaat uw aandacht uit naar de hoge service die u levert aan uw klanten, de verkoop van producten en natuurlijk het “binnenhalen” van nieuwe depositaires. Om te zorgen dat uw klanten het maximale halen uit het product en de ontwikkelde behandelingen is ondersteuning essentieel. Alles begint bij een gedegen training waarbij theorie en praktijk uitgebreid worden behandeld. Deze trainingen worden ondersteund door het aanleveren van een productmap met uitleg over alle producten en uitgeschreven behandelplannen.

Het ontwikkelen en geven van trainingen is een vak apart. Vaak wordt dit erbij gedaan en worden de trainingen gegeven door een buitendienstmedewerker. Zij kennen immers de klanten al.

Maak nu het verschil en onderscheid u als leverancier!
Een trainer in loondienst nemen is een kostbare aangelegenheid en vaak voor een kleinere leveranciers niet rendabel. Toch wilt u de hoogst haalbare kwaliteit leveren en ook tijdens de trainingen verkoopkansen benutten. Dit kan nu!

Laat uw accountmanagers doen waar ze goed in zijn; verkopen.
Door uw trainingen te laten geven en eventueel ontwikkelen door iemand die daarin is gespecialiseerd en die u niet in loondienst neemt, blijft u flexibel en blijven de kosten beperkt. Een duidelijk WIN WIN.

Wanneer u contact met mij opneemt, kijk ik graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, zodat ook u van deze WIN WIN situatie kan profiteren.