Training bij jou op locatie

Als schoonheidsspecialiste of huidtherapeut wil je over voldoende kennis beschikken om op een verantwoorde wijze te kunnen behandelen en zo huidindicaties aan te pakken. Je wilt zo snel mogelijk zo’n goed mogelijk resultaat behalen, met zo min mogelijk kans op complicaties of risico’s.

Of je nu alleen werkt, in een team of met personeel, jouw kennis en praktische ervaring is van grote invloed op het succes van je bedrijf.

 

Trainingen
Alle trainingen zijn gericht op zo veel mogelijk kennis overdracht, aansluit op het kennisniveau dat reeds aanwezig is. 

Trainingsthema
Na overleg met jou wordt er een training samengesteld waarin alle onderwerpen aan bod komen die voor jou belangrijk zijn.

Training
Een trainingsdag kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien;
In de ochtend brengen we verdieping in de kennis op het gebied van hyperpigmentatie, rosacea, huidveroudering en de gevoelige huid. Na de lunch gaan we in de praktijk aan de slag met microneedling voor gevorderden. 

Jij als expert
Ook is het mogelijk om één bepaald huidprobleem echt uit te diepen. De combinatie van de theorie, de behandelingen in de praktijk en hoe je behandelkuren voor deze specifieke indicatie op kan stellen, maken dat jij een expert bent in dit huidprobleem en je zo echt kan onderscheiden.

Maatwerk
Deze trainingen worden vooral gegeven in schoonheidssalons met personeel, huidtherapiepraktijken en cosmetische klinieken. Iedere training is maatwerk en wordt samengesteld naar aanleiding van jouw behoeftes. 

Duur 10.00 – 16.00 uur (6 uur), tijden in overleg

Kosten 750 euro excl btw en reiskosten, inclusief naslagwerk

Neem contact met me op voor een persoonlijk gesprek waarin ik je graag meer uitleg geef en samen met je kijk wat voor jou en je bedrijf de beste training zou zijn.