Aanbod

Cosmetica trainingen

worden gegeven in opdracht van een leverancier of een behandelaar  (schoonheidsspecialiste, huidtherapeut of arts).

Bij cosmetica leveranciers geef ik graag producttrainingen, trainingen huidverbetering en specifieke masterclasses, zoals needling of peelings.

Bij behandelaars zijn de trainingen gericht op huidproblemen en specifieke kennis van bijvoorbeeld needling of peelingen favoriet. Heb je een salon/praktijk/kliniek en wil je je personeel goed scholen zodat zij verantwoord te werk kunnen gaan en minder op jou hoeven te leunen, dan ga ik graag met je een gesprek aan waarin ik kan uitleggen hoe we je werk kunnen ontnemen zodat jij tijd hebt voor de dingen waar jij goed in bent!

Het is ook mogelijk om een training op maat te maken.
Neem contact op voor meer informatie. Ik kijk graag met je mee naar de voor jou beste trainingsvorm.

Inspiratie

Als gastspreker of gasttrainer inspireer ik mensen om zowel zakelijk als privé authentiek en souverein te leven.ziels inspiratie
Geen stress, bewuste keuzes maken, compassievol naar jezelf, anderen en je bedrijf. Niet meer kijken naar wat een ander doet, maar volledig vanuit jouw eigen kracht. Uniek zijn op jouw eigen wijze in vol vertrouwen, openstaand voor wat er nu is en de potentie van de toekomst zonder de uitkomst te weten.
Voorbij gaan aan angst en een groter joyfull leven leven dan je je ooit had kunnen bedenken!

Via mijn blogs en nieuwsbrieven geef ik een kijkje in mijn leven en hoe ik de uitdagingen van het leven aanpak.

Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek bespreken wij het thema van uw event en wat mijn aanvulling daarin kan zijn.
Neem contact op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek!